כורכום בתוספת פיפרין

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

03/03/2013 | 15:06 | מאת: גילת עדינה

אני בת 64 המליצו לי לקחת כורכום 1 ביום, יש לי סכרת מאוזנת מטופלת וחומצת שתן גבוהה בדם, מטופלת בלחץ דם גבוה מאוזן ,האם התוספת לא תפריע לכדורים שאני צורכת אני מבקשת התיחסות האם אני יכולה לקחת כדור 1 ביום ולמה הכדור עוזר?

שלום גילת, כורכומין הוא החומר הפעיל בתבלין הכורכום. יש לו תכונות אנטי דלקתיות ואנטי סרטניות. טוב בעיקר במקרים של מחלות מעי דלקתיות או היסטוריה של סרטן המעי הגס במשפחה. אין מניעה לקחת כדור אחד, על אף שלא ציינת את המינון. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה