שמן דגים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

27/02/2013 | 09:07 | מאת: אא

קראתי באחד המאמרים ששמן דגים בריא ומועיל לגוף.. שאלתי היא האם בבישול השמן שומר על הערכים התזונתיים שלו.. או עדיף לצרוך אותו לא בבישול.. תודה

שלום, איכויות שמן הדגים מיוחסות לו בשל תכולת חומצות השומן מסוג אומגה 3. בטיגון חומצות השומן מתחמצנות. לכן, בהחלט עדיף לצרוך את השמן בטמפ' החדר. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה