עוד שאלה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/02/2013 | 12:21 | מאת: עוד שאלה

אני מאוד אוהבת פפריקה מתוקה וצורכת בארוחת ערב חבילה לשמה (כזאת של 80 גרם שקונים בסופר). אוכלת את זה עם כל דבר, עם גבינה, טחינה, סתם ככה.... פשוט טעים לי. שאלותי הן: 1- האם לאבקה כזאת יש יתרונות תזונתיים ואם כן אז מה הם? 2- האם אני יכולה לטווח הארוך להזיק לעצמי אם אני צורכת כל יום שקית של פפריקה מתוקה? תודה.

שלום, לפפריקה יש יכולות נוגדות דלקת ואנטי-סרטניות. פפריקה עשירה מאוד בויטמינים מסוג קרטנואידים (ויטמין A), ובנוסף מכילה ברזל. צריכה בעודף של תוספים של ויטמין A וברזל יכולה להזיק אך איני יודעת בנוגע לצריכה עודפת שלהם מהמזון. אם את סובלת מכאבי ראש או בחילות המעיטי בכמות הנצרכת ובדקי אם זה משפיע. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה