אומגה 3

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/02/2013 | 12:19 | מאת: נלחע

שלום רב, אני בת 30 בריאה ומעונינת להתחיל לצרוך אומגה 3. שמעתי שזה בריא אז חשבתי למה לא? אני מעונינת בזה הן לשיפור מצב הרוח, הן לתחזוקת הגוף והן לשיפור יכולת הריכוז. יש מס חברות בשוק ולכל אחת יש את מינונים שונים ויחסים שונים של החומצות בכל קפסולה. אם אלו הן מטרותי, באיזו קפסולה של אומגה 3 היית מציעה לי להשתמש? מה כדאי לי לקנות? של איזו חברה? ואיזה יחס אני צריכה בין החומצות כדי להשיג מטרות אלו? שאלה נוספת- האם את האומגה 3 אני צריכה לצרוך על קיבה ריקה? או עם הארוחה? בבוקר? בערב? כדי שאהנה מהיתרונות של האומגה ולא שאטול אותן לחינם. תודה מראש.

שלום, התוסף אומגה 3 הוא למעשה חומצות שומן החיוניות לגוף שהוכחו כיעילות בהורדת הסיכון למחלות לב וכלי דם. חומצות השומן ממקור דגים הן EPA ו-DHA. היחס הרצוי הוא 1.5 לטובת EPA. לחברת פראנה יש תוסף שמכיל יחס זה. נטילת האומגה 3 צריכה להיות לאחר האכילה. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה