שמן אורגנו- גזים + פטריה בציפורן

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

17/02/2013 | 20:17 | מאת: יעל

שלום, שתיתי פעם אחת שמן אורגנו ובאותו יום היתה הקלה מהותית בנפיחות בבטן וגזים, האם ניתן ליטול בקביעות? יש לי פטריה בצפורן אחת ברגל, נטלתי כדורים, עברה וחזרה. האם יש דרך להעזר בשמן הזה? איך משתמשים? תודה,

שלום, אין בעיה בנטילת השמן בקביעות. לא מכירה את דרך השפעת השמן על פטריה בציפורן. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה