מגנזיום

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

14/02/2013 | 20:53 | מאת: מעיין

שלום רב, אני בת 42 ובתוכנית של פרופסור קרסו המכובד, התארח עוד פרופסור מכובד שהמליץ בחום רב לכל אדם לקחת מגנזיום על בסיס יומי ולא רק לאנשים שעושים פעילות גופנית/ ספורטאים. אני משתדלת לאכול מאוזן אך לא תמיד מצליחה כמו רבים אחרים, והייתי מאוד רוצה לשמוע בעצתו של הפרופסור ולקחת מגנזיום כל יום. הבנתי שבמגנזיום יש הרבה מעלות שיעשו לי טוב. האם לקחת? וכמה? תודה רבה.

שלום מעיין, כמו כל מינרל או ויטמין אחר יש לשקול נטילתו ולדאוג לא להגיע לצריכה עודפת. צריכה מוגזמת של מגנזיום עלולה לגרום לבעיות במע' העיכול ולכאבי ראש. אני ממליצה לך לעבור אבחון תזונתי להתאמת המינון המתאים עבורך, בהתחשב בתזונה שלך, בגיל, ברקע הרפואי ובפרמטרים נוספים. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה