אנדור

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

11/02/2013 | 11:46 | מאת: מתת

שלום. בת 24. כל בוקר אינשור למרות שאין בעיית תזונה. האם זה בסדר לקחת אנשור בכל מקרה לכל אחד?האם אין בעיה של שילוב עם תרופות כמו ציפרלקס?.תודה.

שלום מתת, אין בעיה בצריכת אנשור כאשר צורכים תרופות כמו ציפרלקס. כמובן שכאשר יש מגבלות תזונתיות מסויימות ובמצבי מחלה יש להיוועץ בדיאטנית. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה