התכוצויות שרירים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/02/2013 | 12:36 | מאת: יעל סלומון

שלום, אני בת 67 וסובלת מהתכוצויות שרירים בלילה ברגליים. הורדת כף הרגל והנחתה על הריצפה הקרה משחררת מייד. קראתי באתר כי אחת הסיבות היא תרופות להורדת כולסטרול, וכי שילוב של מגנזיום וויטמין e יכול לסייע. האם ניתן לקחת את שניהם יחד לפני השינה? האם ניתן לקחת את התרופות לכולסטרול בשעה אחרת במקום לפני השינה?

יעל שלום, מגנזיום וויטמין E ניתן לקחת ביחד. אני ממליצה לך לעבור אבחון תזונתי להתאמת תוספים, הן בגלל בעיית התכווצות השרירים והן בהקשר של בעיית הכולסטרול. בנוגע לנטילת התרופות יש להיוועץ ברופא או רוקח. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה