שילוב של סיאליס עם תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

28/01/2013 | 09:44 | מאת: שי

אני נוטל כל 4 ימים חצי כדור סיאליס כדי לטפל בחרדת ביצוע קלה שיש לי יש לציין שהיא עוברת עם הזמן , אנ י בן 28 ללא מחלות רקע השאלה שלי היא האם אני יכול ליטול תוסף תזונה כדי לסייע לכח גברא ? כדוגמת גינקו בוליביה האם יש ניגודים בין השניים ? אשמח לדעת איזה תוסף תזונה אפשר לשלב

שלום שי, קיימות מעט עדויות מהספרות המקצועית באשר להמלצות לנטילת תוספים להגברת כוח הגברא. הניסויים התבצעו על בעלי חיים, המנגנוני פעולה לא מובנים לגמרי ולא קיים גיבוי מחקרי מספק. בנוסף, גם תופעות הלוואי לא ידועות לגמרי. לפיכך אין המלצה לתוסף תזונה מסוים. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה