גלולות הזהב - בבקשה עזרה!!!

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

21/01/2013 | 14:46 | מאת: שמנמונת

שלום לכולם אני מעוניינת לרדת 10 ק"ג במשקל באופו מידיי, ושמעתי על גלולות הזהב, מישהי ניסתה? מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הגלולות הללו? בבקשה זה חשוב לי מאוד!!! תודה לעונים

שלום, איני מכירה את גלולות הזהב שציינת, מהיכרותי עם עולם תוספי התזונה לירידה במשקל- אין תרופת פלא. חשוב ביותר לתכנן ירידה במשקל באופן מבוקר, תוך התייעצות עם דיאטן. ירידה משמעותית מיידית במשקל עלולה להיות מסוכנת , וקשה מאוד לתחזק את המשקל החדש. בהצלחה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה