המשך מגנזיום

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

19/01/2013 | 11:27 | מאת: מאי

שלום המגנזיום ציטראט אשר רכשתי גרם לי לשלשולים (לקחתי 2 כדורים במשך יומיים) מה עלי לעשות? תודה

שלום מאי, מגנזיום בעודף עלול לגרום לבעיות במערכת העיכול. איני יודעת מהו המינון שלקחת, אך מאחר וצרכת את התוסף במשך יומיים אני לא מאמינה שזה המקרה. בנוסף, יכול להיות שהשלשול מסיבה אחרת שלא קשורה לתוסף, או שקיימת אצלך רגישות. אני ממליצה לך לעבור אבחון לבדיקת חוסרים תזונתיים (יכול להיות שאינך צריכה ליטול מגנזיום ויש לך מספיק ממנו בתזונה) . שיהיה בהצלחה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה