ג'ינקו בילובה-מגנזיום ובי-רסט...

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

07/01/2013 | 16:05 | מאת: DANNY

שלום...האם בעקבות צריכת התוספים המפורטים, צבע השתן הופך לירוק צהוב, והאם יש לזה משמעות רפואית?? תודה

07/01/2013 | 16:10 | מאת: danny

יתכן והייתי צריך לציין שהתוספים המפורטים, נלקחים כניסיון להקל על עוצמת הטינטון שהשתלט על חיי ומוחי.

שלום דני, מינונים גבוהים של ויטמיני B (שנמצאים בתוסף האחרון שציינת) יכולים לגרום לצבע השתן להפוך לצהוב-ירוק. ויטמיני B הנם מסיסים במים ולכן עודפים שלהם מסוננים בכליות ויוצאים בשתן בכדי למנוע רעילות בגוף. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה