שיער לבן

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/01/2013 | 20:45 | מאת: סרגיי

שלום אני בן 24 והחל להופיע אצלי שיער לבן, האם קיים איזשהו תוסף תזונה או ויטמין שיכול למנוע ולו במעט את התופעה?אני יודע שהתשובה כנראה שלילית מלכתחילה אך אולי קיים תוסף תזונה כלשהו שקיים קשר בינו לבין ההורמון האחראי על הפיגמנטציה אם קיים אחד כזה? הייתי מעוניין לדעת מהו והאם אני יכול ליטול אותו תודה

שלום סרגיי, אינני מכירה תוסף שיכול להשפיע על עיכוב צמיחת שיער לבן. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

22/04/2013 | 12:18 | מאת: אלעד

תוסף פאבא יכול לעכב התקדמות שיער שמאפיר

מנהל פורום תוספי תזונה