אומגה 3

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/01/2013 | 15:42 | מאת: חוה

מהו המינון היומי המתאים לגילאי 60+. בהסתמך על ההערה שעודפים עלולים לגרם לדילול הדם.

שלום חוה, אין הנחיה ברורה בנוגע לצריכה יומית מומלצת. רצוי לצרוך לפחות 2 מנות דג ממים עמוקים בשבוע. אצל אנשים שלא אוכלים דגים בכמות הדרושה, בכדי למנוע התפתחות מחלות לב וכלי דם, ניתן לשקול צריכת תוסף במינון של 600-1000 מ"ג ליממה (של חומצות שומן מסוג DHA+EPA). לטיפול ברמות טריגליצרידים גבוהות נדרש מינון גדול יותר. בנוסף, כפי שציינת, לאומגה 3 יש אפקט נוגד קרישה, לכן יש להתחשב בתרופות הניטלות ולהיוועץ עם בעל מקצוע. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה