DHA ממקור צמחי?

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

02/01/2013 | 12:04 | מאת: רעות

שלום, האם יש DHA ממקור צמחי ולא דגים? אין הכוונה ל ALA ממקור צמחי כמו פשתן. עד כמה שידוע לי את ה DHA ניתן לקבל רק מדגים ופירות ים, ונתקלתי במוצר הטוען לDHA ממקור צמחי (אצןת) אשמח להבהרה תודה

שלום רעות, חומצות שומן מסוג DHA נמצאות בעיקר בדגים ונספגות ביעילות רבה יותר ממקור זה ולכן מומלץ לצרוך אומגה 3 ממקור דגים. נמצא שאצות ים מסוג מסויים (Sargassum natans) מכילות DHA בכמות מסויימת. אינני מכירה את התוסף שציינת ואת המינונים שבו. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה