אינזימי עיכול

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/12/2012 | 12:37 | מאת: רינת

אני בת 47 סובלת מגסטריטיס,בהמלצת הנטורופתית התחלתי לקחת אינזימי עיכול שעוזרים לי מאוד. שאלתי היא כמה זמן אפשר לקחת את אינזימי העיכול והאם לאחר הפסקתם הסימפטומים יחזרו להיות כמו קודם? או שהגוף יתחיל לייצר את אינזימי העיכול לבד?

26/12/2012 | 18:59 | מאת: אביבה דייגי

רינת שלום! הסיבה הכי נפוצה לגסטריטיס היא נוכחות של החיידק הליקובקטר פילורי בקיבה, אם זה המקרה שלך, ישנו צורך לטפל בחיידק זה בטיפול קובנציונלי(התייעצי עם הרופא) לגבי משך נטילת אנזימי העיכול תיתיעצי עם הנטורופטית שרכשת ממנה את האנזימים כי אינני יודעת על איזה מוצר מדובר. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה