ויטמין D

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

14/12/2012 | 15:49 | מאת: דליה

האם ויטמין D שמסופק בטיפות ערכם כמו ויטמין D בכדורים?

16/12/2012 | 08:52 | מאת: אביבה דייגי

דליה שלום! ויטמין D שמספוק בטיפות וויטמין D שמסופק בכדורים יעילותו טובה באותה המידה, המינונים של הכדור שונים מהמינונים של הטיפות. רוב החברות ממליצות לקחת את התוסף לאחר הארוחה. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

18/12/2012 | 20:44 | מאת: דליה

תודה על התשובה, נוסף לזה קראתי שויטמין D בכלל לא יעיל ורצוי לעשות מאמץ לקבל אותו מהשמש או מכל מקור אחר שמספק ויטמין D ולהתרופה היא רק רצון של חברות התרופות להרוויח

מנהל פורום תוספי תזונה