אומגה שלוש

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

29/11/2012 | 23:20 | מאת: רן

שלום רב אני בחור בין 40 ללא בעיות בריאות,ושאלתי היא האם ניתן לקחת לקטיום בערב,ואומגה 3 בבוקר.? בכבוד רב רן

02/12/2012 | 08:41 | מאת: אביבה דייגי

רן שלום! לא ידועה לי שום סתירה בין אומגה 3 ללקטיום, עם זאת אני ממליצה לך להיוועץ עם החברה אשר ממנה קנית את הלקטיום. אם אני לא טועה לקטיום מיועד למצב אקוטי ואין צורך לצרוך אותו בצורה קבועה. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה