ריכוזית

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

23/11/2012 | 00:38 | מאת: דנה

שלום. אני בת 21 ולקראת הבחינה הפסיכומטרית קניתי ריכוזית קולג' כיוון שאני לא מצליחה להשאר מרוכזת זמן ממושך כשאני לומדת לבחינה. השאלה שלי האם חייבים למהול את הריכוזית במיץ או שאפשר גם במים או אפילו בתה? ושאלה שניה, יש לי אח בן 10 ששמתי לב שגם הוא מתקשה ללמוד זמן ממושך, למרות שאין לו בעיות של ריכוז בכיתה. האם אפשר לתת לו ריכוזית קולג' או שעדיף לרכוש גם ריכוזית רגילה בשבילו? תודה.

25/11/2012 | 14:32 | מאת: אביבה דייגי

דנה שלום! תצטרכי להפנות את שתי השאלות לחברה ממנה רכשת את המוצר, אני משערת כי ישנה סיבה לכך שקיים תוסף לילידים ולמבוגרים וכי הריכוזים שונים ולכן לא כדאי שאחיך יצרוך את אותו התוסף. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה