ל-קרניטין וחומצה פנטתונית

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

21/11/2012 | 18:05 | מאת: הדר

הי, קראתי במספר מקומות על אפשרות של טיפול באקנה על ידי לקיחת ל-קרניטין וחומצה פנטתונית (B5). האם זה נכון? האם עלולות להיות תוצאות שליליות/ תופעות לוואי ללקיחת תוספים אלה? תודה רבה

25/11/2012 | 14:59 | מאת: אביבה דייגי

הדר שלום! אינני מכירה סימוכין מדעי לכך הצריכה המומלצת לאישה היא 7 מ"ג ליום לחומצה פנטתונית והצריכה המקסימלית היא 250 מ"ג. L קרניטין ניתנת בעיקר במצבים בהם מעוניינים לשפר ביצועים ספורטיביים. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה