מינון יתר של חמוציות

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

01/11/2012 | 12:49 | מאת: עדי

שלום רב, מרוב לחץ שביתי בת השנה לא תקבל דלקת נוספת בדרכי השתן, בחצי השנה האחרונה נתתי לה 4 כמוסות חמוציות ביום (של חברת gnc, רכז חמוציות בלבד ללא תוספת ויטמין c), ולפתע חשבתי שאולי מדובר במינון גבוה למדי לתינוקת קטנה, האם ייתכן שגרמתי לה נזק?? בתודה מראש

04/11/2012 | 23:18 | מאת: אביבה דייגי

עדי שלום! אם אני מבינה נכון מה שביתך קיבלה זה 2000 מ"ג של רכז חמוציות כל יום, אינני יודעת אם קיימות תופעות לוואי כתוצאה מרכז חמוציות במינון יתר והרמות הרצויות בגיל זה, אך אני חושבת כי אינך צריכה להמשיך לתת לביתך מינון כה גבוה של חמוציות, אין צורך להיכנס לפאניקה אך גם אין צורך להעמיס מינון כה גבוה על ילדה בת שנה כאשר איננו יודעים את ההשלכות לכך. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה