ויטמינים טבעיים או סינטטיים ?

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

15/10/2012 | 12:17 | מאת: יציק

שלום--האם הויטמינים של פראנה הם סינטטיים כמו של כל חברות תוספי התזונה או...??? חברי הרוקחים,הרופאים והדיאטנים אומרים שהויטמינים בכל תוספי התזונה בעולם הם סינטטיים-ולא טבעיים,ושאין לכך חשיבות. מה דעתך? יציק

15/10/2012 | 22:50 | מאת: אביבה דייגי

יציק שלום! אין ספק שטבעי (שביננו גם לא לגמרי כי האוכל שלנו מלא חומרים לא טבעים)קיים רק באוכל. לצערי רובנו לא מצליחים להשיג את רוב הויטמינים והמינרלים רק מהתזונה ונזקקים לתוספים. פראנה עושה ששימוש בתוספים טבעיים בלבד אשר לכולם גיבוי מחקרי הזמין באתר החברה. ממליצה לך ליצור איתנו קשר ולבצע איבחון תוספים אישי. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה