גביהה ותוספי מזון

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/10/2012 | 21:52 | מאת: רועי

היי, אני בן 18 וחצי ורציתי לדעת איך ניתן להוסיף עוד כמה סנטימטרים שמאוד חשובים לי. האם אבקות חלבון או מוצרים מסויימים יכולים לעזור לי? שאלה נוספת, האם גיינרים ואבקות חלבון מסכנים או מעמיסים על הכבד? תודה

07/10/2012 | 09:04 | מאת: אביבה דייגי

רועי שלום! כאשר אנחנו מדברים על גובה שנקבע עבורינו צריך לזכור כי ישנה השפעה מאוד גדולה של הגנטיקה , כדי לדעת אם מימשת את פוטנציאל הגביהה שלך אני ממליצה לך להתייעץ עם אנדוקרינולוג. אני אישית מאמינה כי צריך לנסות להעלות במשקל בדרכים אחרות, משל לשלוח איתו לבסיס שקדים,אגוזי מלך וטונה(ממליצה להיוועץ עם דיאטנית לגבי הכמויות המדוייקות),במידה וזה לא יעזור לעליה במשקל במשך תקופה (כחודש ימים) אז אפשר לשקול שימוש באחד מתוספי התזונה לעליה במשקל, גם את השימוש בו אני ממליצה להגביל למספר חודשים. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית

מנהל פורום תוספי תזונה