חייל בן 19

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

28/09/2012 | 20:36 | מאת: מיכל לוי

שלום רב, בני, חייך בגיל 19 , 1.72 משקל 59 ק"ג בקרבי, עם פעילות גופנית מעל הממוצע מעוניין להשמין והיראות לא רזה מידי. בני ביקש לרכוש עבורו את הגיינר. הבסיס בו הוא נמצא - בסיס סגור כך שהאוכל שהוא צורך הוא בסיסי. מה דעתך? האם לצרוך מוצר זה? האם יתכנו חסרונות?

03/10/2012 | 09:50 | מאת: אביבה דייגי

מיכל שלום! משקל בנך תקין ביחס לגובהו. אני אישית מאמינה כי צריך לנסות להעלות במשקל בדרכים אחרות, למשל לשלוח איתו לבסיס שקדים,אגוזי מלך וטונה(ממליצה להיוועץ עם דיאטנית לגבי הכמויות המדוייקות),במידה וזה לא יעזור לעליה במשקל במשך תקופה (כחודש ימים) אז אפשר לשקול שימוש באחד מתוספי התזונה לעליה במשקל, גם את השימוש בו אני ממליצה להגביל למספר חודשים. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית

מנהל פורום תוספי תזונה