feminisque

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

19/09/2012 | 20:00 | מאת: דנה

היי. לאחרונה נחשפתי באינטרנט למעין תוסף תזונה הנקרא FEMINISQUE המיועד להגדלת החזה, ולמיצוק וחיטוב המחשוף. הרכיבים שלו הם: Fenugreek Extract Saw Palmetto Fennel Seed (אניס מתומרק L-Tyrosine ל-טירוזין בטטה פראית יאם (Mexican Wild Yam) Kelp (קלפ אצת ים) Damiana דמיאנה Dong Quai דונג קוויי Motherwort זנב הארי Blessed Thistle קרצף מבורך הכדור הזה נשמע לי יותר מידי טוב כדי להיות אמיתי, שכן היצרנים מבטיחים שאין שום תוצאות לוואי ושום סכנות בנטילת הכדורים שכן מדובר בתוסף תזונה מרביכים טבעיים, אז בכל זאת הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של מומחית שלא קשורה לחברה שמשווקת אותם.האם את חושבת שזה אכן בטוח לשימוש? האם זה ישפיע על הוסת? על יעילות של גלולות למניעת הריון? תודה רבה.

21/09/2012 | 15:25 | מאת: אביבה דייגי

דנה שלום! אני לא מכירה את התוסף הזה ולכן לא אוכל לחוות את דעתי לגביו אך כמו שאמרת "הכדור הזה נשמע לי יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי" די סיכמת את מה שעולה לי בראש כשאני רואה איזה סגולות מייחסים למוצר זה. אני מאמינה שאם כדור זה באמת היה אפקטיבי וללא תופעות לוואי,כמו שהם טוענים, הוא לא היה כ"כ זול קודם כל ושנית המנתחים הפלסטיים כבר מזמן היו פושטים את הרגל. במידה ואת מוצאת רופא שאת סומכת על מקצועיותו שמסוגל לתת המלצה על תוסף מסוג זה, אז ורק אז תשקלי ליטול אותו. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית.

08/12/2012 | 12:19 | מאת: גליה

גם אני שאלתי את עצמי בדיוק אותה שאלה. בכל אופן דברתי עם החברה והם הפנו אותי לחומר באינטרנט ובכלל זה למאמר שכתב על הנושא דוקטור גיימס דיוק שהוא אחד מההרבולוגים המובילים העולם. הוא עמד בראש המחלקה לצמחי מרפא של משרד החקלאות האמריקאי כ 30 שנה ויצר את מסד הנתונים של כל הצמחים. הוא גם פרסם מספר רבי מכר שנמכרו במעל מיליון עותקים. בכל מקרה הוא כותב שלא היה נותן לבת שלו לעשות ניתוח לפני שהיתה מנסה פתרון טבעי ואומנם פמיניסק מכיל את כל הצמחים שהוא ממליץ עליהם. אז בגלל מה שקראתי בכל הפורומים ולא מעט הגלל ההתחייבות להחזר כספי שהחברה נותנת ניסיתי את זה. חודשי ראשון לא הרגשתי כלום, בחודש השני היתה לי קצת רגישות אך כלום מעבר לזה אך לאחר כ4 חודשים באמת התמלא לי החזה ואפילו גדל לדעתי בקרוב למידה מלאה כי הייתי צריכה להחליף את רוב החזיות. החזרתי את 2 הקופסאות שנותרו לי וקבלתי החזר כספי מלא עליהם. בחברה אמרו לי מראש שזה לא בטוח יעבוד. במקרה שלי קבלתי בדיוק מה שרציתי מיצוק והגדלה. כפי שאת מבינה אני ממליצה בחום וממש כדאי לקרוא את המאמר של דר דיוק בנושא כי זה מה ששכנע אותי לנסות

מנהל פורום תוספי תזונה