אןמגה 3

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

13/09/2012 | 14:58 | מאת: מיי

שלום, רציתי לשאול האם ניתן גם לפתוח את הכמוסות ולשלב את התכולת השמן בכמוסה בכוס מים/מזון, במידה ולא ניתן לבלוע את הכמוסות? תודה

16/09/2012 | 09:22 | מאת: אביבה דייגי

מיי שלום! צריך לבדוק את המידע מול החברה ממנה רכשת את התוסף. בעיקרון לא צריכה להיות בעיה עם צריכת השמן ללא הקפסולה, הבעיה היחידה היא הטעם שעלול להיות בלתי נסבל. לצרוך את השמן עם מים לא יעזור כ"כ בגלל ששמן לא מתערבב עם מים, לגבי צריכת השמן עם האוכל עלולה להיות בעיה מכיוון שהמזון (בעיקר הסיבים שבמזון) עלולים להפריע לספיגת השמן. יש היום בשוק קפסולות יחסית נוחות לבליעה(במידה ולא קיימת בעיית בליעה קלינית) נסי את החברות השונות. אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית.

מנהל פורום תוספי תזונה