התייעצות לגבי מיץ נענע

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

12/09/2012 | 20:56 | מאת: יוסי

אני נוהג לשתות מיץ סחוט מצרור וחצי של נענע (בעזרת מסחטת עשב חיטה) לפני אימון בחדר הכושר. מספר אנשים אמרו לי, כי צריכה מופרזת של נענע פוגעת בזיקפה או בתפקוד איבר המין. האם נכון הדבר ?

14/09/2012 | 16:57 | מאת: אביבה דייגי

יוסי שלום, לא ידוע לי כי צריכה מופרזת של נענע עלולה להשפיע על תפקוד איבר המין. הייתי מפנה במקומך את השאלה גם לפורום אורולוגיה. כמו כן,כל דבר כאשר הוא נצרך בקיצוניות עלול לגרום לנזק. אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית.

מנהל פורום תוספי תזונה