המשך התפחות גובה בגיל 19.6 ?

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/09/2012 | 02:01 | מאת: ליאב

שלום האם בגילי כאמור (19.6) יש אפשרות להמשיך להתפתח בגובה אם אני אקח חומצת אמינו שנקראת ל-ארגינין? תודה רבה

07/09/2012 | 10:20 | מאת: אדווה היימן

התפתחות בכלל כמו גם לגובה קשורה באספקה טובה של כלל רכיבי התזונה - ( חלבונים, מינרלים, ויטמינים וכו' ) ולא של חומצה אמינית כזו או אחרת. לכן - מציעה לך ללכת לדיאטן/ית לראות שהאוכל שלך מספק ואם לא להשלים את החסר. רק חומצה אמינית לא תתרום כלום לנושא. ( גם לא בטוח שיש עוד םונציאל לגבוהה, ייתכן וכבר הגעת למקסימום )

מנהל פורום תוספי תזונה