אבקה תקנית

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

02/09/2012 | 21:11 | מאת: ישראל

נתקלתי בידידה שמשתמשת בתוספי תזונה, תוסף אחד משך את תשומת ליבי : חמוצי נס - Hamutzy-nes [חושב שנס- זה פשוט שם החברה המייצרת/משווקת] - בתור אחד שחוקר כל דבר ואת מרכיבו הבחנתי בהגדרה זו לראשונה: אבקה תקנית של חמוציות. בחיפשו קצרצר בגוגל לא קיבלתי הסבר או מידע להגדרה זו. אשמח לקבל מידע כאן. או להפניה למידע או הפניה לאפשרות לקבלת מידע. המידע שאני בעיקר מחפש, מה התהליך העובר על מוצר טבעי לכדי אבקה, שלבסוף ייקרא בשם 'אבקה תקנית של XXX' תודה מראש לכל הקוראים, העונים, העוזרים והמנסים. :-]

07/09/2012 | 10:01 | מאת: אדווה היימן

הנושא שנשאל שייך לעולם הטכנולוגיה של מזון ואין לי מידע מהימן עליו. אולי תמצא מידע באתר מכון התקנים או באתר משרד הבריאות המחלקה למזון ( לא תזונה )

מנהל פורום תוספי תזונה