שלום לך

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

26/08/2012 | 15:14 | מאת: לינוי

יש לי שאלה האם שמעת על כדורים נגד נשירת שיער שנקראים "רוטס HR" ומה דעתך עליהם? האם מותר לקחת תוספי תזונה אלו באם יש תת פעילות של בלוטת התריס? וכן יש גם כדורים תוסף תזונה של ביוטיב האם שמעת עליהם? אשמח לתשובה..

26/08/2012 | 19:33 | מאת: אדווה היימן

לא מכירה את ההשפעה של כדורים אלו ובאופן כללי אך מבחינת ההרכב שלהם אני לא רואה שיש בעיה כלשהי לקחת אותם כאשר יש תת פעילות של בלוטת התריס. באופן כללי, ההוכחות המדעיות ליעילות הפעולה של תוספי תזונה לגבי נשירת שיער אינן חזקות.

מנהל פורום תוספי תזונה