אנזימי עיכול

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

24/08/2012 | 17:22 | מאת: רונן

נתנו לי לנסות לקחת אניזמי עיכול - תרופה בשם קראון עקב כאבי בטטן שלא עוברים לאחר האוכל נפיחויות ועוד. לפי מה שקראת אניזמי העיכול עוזרים לגוף לספוג את השומנים. האם אומר שכאשר לוקחים אותם אזי יותר שומן יספג מהאוכל מאשר שלא לקחתי אותם - מצב שיוביל לספיגה גדולה יותר של שומן והשמנה? אם לא אזי מה זה אומר שזה עוזר לספוג את השומנים? זה נשמע די מרתיע ...

26/08/2012 | 19:28 | מאת: אדווה היימן

מאחר ואינני יודעת על איזה אנזימי עיכול מדובר - קשה לי להתייחס לגופו של עניין.יש סוגים שונים של אנזימי עיכול ובדרך כלל לא מדובר על אנזימים העוזרים לעיכול שומנים - סביר יותר שמדובר באנזימי הלקטאז העוזרים לספיגת לקטוז שאי ספיגתו גורמת לגזים ונפיחויות וכאבי בטן. . דבר אחד בטוח - אנזימי עיכול לא גורמים להשמנה.

מנהל פורום תוספי תזונה