אומגה 3

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

18/08/2012 | 11:42 | מאת: מוש

שלום אובחנתי בצורה מקצועית כסובל מדכאון ברמה קלה עד בינונית הומלץ לי לצרוך אומגה 3 dha ברצוני לדעת מההצריכה המומלצת ליום והיש המלצה לגבי מוצר מסיום כמו כאן אני סובל מתת פעילות בלוטת התריס מואזן כרגע לאחר בדיקות דם היש התנגשות בין הדברים

19/08/2012 | 19:52 | מאת: אדווה היימן

אמנם יש מחקרים שמראים שאומגה 3 יכולה לעזור במצבים שאתה מתאר - אבל אין מספיק מחקר לגבי הכמות שי לצרוך כדי שתהיה השפעה. ( מה שבטוח שלקפסולה 1 לא תהיה השפעה ) צריך גם לזכור שלאומגה 3 יש אפקט אנטי כרישתי וכמויות מאד גדולות יכולות לגרור דימומים. לכן לא ממליצה יותר מ 3-4 קפסולות ליום של 1 גרם שמן דגים. לא ידוע לי על קשר בין אומגה 3 ותת פעילות של בלוטת התריס

מנהל פורום תוספי תזונה