cmv מולד - פרוביוטיקה במקביל לתרופה valcyte

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/08/2012 | 11:07 | מאת: חיים

שלום רב, התינוק שלנו בן השנה סובל מירידה בשמיעה על רקע cmv מולד. ומטופל בתרופה האנטיביוטית valcyte . אודה לך מאוד אם תוכלי לענות על שתי שאלות בנושא,- א. האם יש מענה טבעי לcmv מולד ? (מדובר בתינוק בן שנה) ב. כפי שהבנתי , התרופה לא עובדת על חיידקים אלא על וירוסים. השאלה היא האם יש צורך במקביל לתת פרוביוטיקה ?

05/08/2012 | 22:28 | מאת: אדווה היימן

לא ידוע לי על מוצר טבעי כלשהו שיכול להוות מענה לבעיה. פרוביוטיקה טובה כנגד זיהום חיידקי לא נגיפי כך שהיא לא יכולה לעזור ישירות לבעיה. אבל - ללקיחת אנטיביוטיקה חשוב מאד להוסיף במקביל פרוביוטיקה. האנטיביוטיקה מחסלת את הפלורה ( החיידקים הטובים ) של המעי ויש להחזירם ע"י פרוביוטיקה. מאחר ומדובר בתינוק בן שנה - הייתי מתייעצת באשר לסוג ולכמות. אדוה הימן, דיאטנית בכירה, לשעבר מנכ"לית עמותת התזונאים והדיאטנים בישראל

מנהל פורום תוספי תזונה