תוספים בהתאמה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

18/07/2012 | 20:10 | מאת: ריקי כהן

ראיתי היום את אחת העובדות של החברה בטלויזיה בתוכנית הבוקר. אפשר לדעת כמה עולה שירות ההתאמה ? אפשר לקבל הסבר על התהליך?

18/07/2012 | 21:07 | מאת: אדווה היימן

יש 3 אפשרויות: פגישת יעוץ עם אחת מהדיאטניות שעובדות עם פראנה, שירות VIP שבו דיאטנית מגיעה אליך הביתה, ואבחון טלפוני שבו לא מתקיים תהליך ייעוצי אלא רק הזנת הנתונים למערכת והוצאת המרשם האישי לתוספים. בכל האפשרויות הנ"ל - את התוספים עצמם את מקבלת כשבוע לאחר מכן מאחר ונידרש זמן יצור. העלויות גם הן תלויות באיזה אפשרות בחרת - החודש יש מחיר הכרות לייעוץ עם דיאטנית של 100 ש"ח. מציעה לך או להיכנס לאתר של פראנה שם יש לך את כל הפרטים הן על המוצר והן על התהליך כמו גם רשימת דיאטנים, או להתקשר למוקד של פראנה - 1-700-701-220 אדוה הימן דיאטנית קלינית בכירה מנהלת פעילות Prana Essentials בישראל – תוספי תזונה בהתאמה אישית. לשעבר מנכ"לית עמותת עתיד – עמותת הדיאטנים והתזונאים בישראל.

מנהל פורום תוספי תזונה