מגנזיום

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

15/07/2012 | 14:19 | מאת: אלה

מה המינון הנכון לנתילת מגניזיום? רופאה אמר לי לקחת 200 מג אבל קרתי שאפשר גם 300. האם צריך לקחת יחד עם עוד תוסך?

15/07/2012 | 19:00 | מאת: אדווה היימן

הכמות המומלצת למבוגר היא 350 מ"ג וזו גם הכמות המירבית שניתן לקחת על פי המלצות ה DRI ( דהיינו: המחקר מראה שעד כמות זו זה בטוח מעבר לכמות הזו לא ידוע האם מזיק או לא וייתכן שכן ) חשוב להבין שמדובר על סך הכול צריכה הכוללת הן את המגנזיום בתזונה והן את התוסף. לכן יש קודם כל לבדוק כמה מגנזיום יש בתפריט ולהשלים עם תוסף.

מנהל פורום תוספי תזונה