עייפות כרונית

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

11/07/2012 | 16:14 | מאת: פיני לוי

שלום, לאחרונה (למעשה כבר מספר חודשים), אני מרגיש עיפות וחולשה בהמלך היום. התזונה שלי תקינה ואני מתאמן 2 בשבוע. האם יש תוסף או משהוא בתזונה שאני יכול לשפר כדי להיות פחות עייף?

11/07/2012 | 19:17 | מאת: אדווה היימן

ממליצה לך כדבר ראשון לבקש לעשות בדיקת דם לברזל ( לא רק המוגלובין שזו בדיקה שגרתית) ולויטמין B12. אם יהיה הכול תקין יש לחפש חסרים אחרים ולהשלימם. במקרה כזה מומלץ לעשות אבחון תזונתי ע"י איש מקצוע ( תזונאי/דיאטן) לראות מה חסר בתזונה ולהשלים את החסר. אדוה הימן דיאטנית קלינית בכירה מנהלת פעילות Prana Essentials בישראל – תוספי תזונה בהתאמה אישית. לשעבר מנכ"לית עמותת עתיד – עמותת הדיאטנים והתזונאים בישראל.

מנהל פורום תוספי תזונה