ויטמין B-50 וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

10/07/2012 | 17:48 | מאת: אריאלה

שלום, אני נוטלת 3 כדורי B-50 ביום ולאחרונה אני סובלת מכאבי ראש - האם יש קשר ?

11/07/2012 | 13:15 | מאת: אדווה היימן

מאחר והתרכובת מכילה כמויות גדולות מאד של סוגים שונים של ויטמינים, ומאחר ורגישות לכמות גדולה של כל אחד מהמרכיבים הנמצאים בתרכובת יכולה לגרום גם לכאב ראש ומאחר וקשה לבודד לאיזה מהמרכיבים יש רגישות ובאם אמנם כאבי הראש באים מצריכת התרכובת- העצה הטובה ביותר שאני יכולה לתת לך זה להפסיק לפרק זמן של 3 שבועות את נטילת התרכובת, לראות אם כאבי הראש נעלמים או לא - ולהסיק את המסקנות בהתאם. אדוה הימן דיאטנית קלינית בכירה מנהלת פעילות Prana Essentials בישראל – תוספי תזונה בהתאמה אישית. לשעבר מנכ"לית עמותת עתיד – עמותת הדיאטנים והתזונאים בישראל.

מנהל פורום תוספי תזונה