יציאות בבוקר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

28/02/2012 | 22:02 | מאת: יעל

איזה טיפ תזונתי יש לך לתת לי כדי לעשות קיבה על הבוקר. אני מתעוררת בסביבות 6 בבוקר ורוצה שהיציאות יהיו בשעות הבוקר כדי שאלך לעבודה מרוקנת. בעבר בשעות בוקר היו לי יציאות אך לאחרונה בגלל סיבות רבות ושינויים בחיי היציאות השתבשו. אז איך אוכל להחזיר אאת הגוףף לעשות יציאות בבוקר ואיזה אוכל גורם לזירוז היציאות? תודה

29/02/2012 | 15:41 | מאת: זוהר סער

שלום רב, כל הטיפים התזונתיים שאתן לך יכולים לתרום ליציאות מסודרות, אך אין משהו ספציפי שכתובה עליו שעה מסויימת. ניתן לנסות ולייצר הרגל, אלא שזה יכול לקחת זמן. פעילות גופנית בבוקר, שתייה של חצי כוס מים עם לימון ומעט שמן זית, אכילה של ארוחת ערב קלה המכילה ירקות בערב שלפני, להרבות שתייה ביום שלפני, שימוש בפרוביוטיקה באופן קבוע - כל אלו יכולים לתרום להרגלי יציאה מסודרים. מעבר לכך עליך להתכוונן גופנית ומחשבתית למתן יציאה בשעות הבוקר בכך שתמשיכי כל בוקר לנסות, עם הזמן השינוי יכול להפוך לדפוס התנהגות קבוע של הגוף. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה