עור הפנים !!

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

21/02/2012 | 20:00 | מאת: דנה כהן

שלום רב, חיפשתי רבות מידע על עור הפנים, אך לצערי הרב לא נמצא אף לא אתר אחד אשר ענה לבקשתי, כל אתר המתייחס לעור הפנים מתאר דרכים שונות לטיפולו בלבד, אינו מצוי בו שום סיכום כללי על עור הפנים. אשמח אם תענה למצוקתי,אם ידוע לך במקרה על אתר ובו סיכום קצר על עור הפנים יועיל מאוד קישור מה השוני בין עור הפנים לעור כל הגוף? בנוסף אשמח לשמוע על הקשר בין ויטמינים לבריאות העור, בתודה מראש, דנה.

29/02/2012 | 15:07 | מאת: זוהר סער

שלום רב, הינני נטורופתית מטעם חברת סולגאר-סופהרב ואין לי ידע מיוחד בקוסמטיקה חיצונית. לא אוכל להפנות אותך לאתר מסויים המדבר באופן כללי על בריאות העור כי אינני מכירה כזה. ניסיוני המקצועי מראה לעומת זאת שמראה העור קשור בקשר ישיר לטיפוח סביבת הגוף הפנימית ושמירב התוצאות מתקבלות בגישה משולבת של טיפוח חיצוני ופנימי. הכוונה הינה לתזונה נכונה, שתייה מספקת של מים ושילוב של תוספי תזונה מתאימים ביחד עם היגיינה חיצונית ומריחה של קרמים מתאימים. תוספי תזונה לבריאות העור תלויים בסיבת השימוש. אני מפנה אותך לקרוא על סדרת פרופשיונל שהינה סדרה מקצועית לטיפוח העור מבפנים. תוכלי להסתייע במידע שבלינק הבא: http://www.supherb.co.il/?CategoryID=368 לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה