פפריקה מתוקה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

20/02/2012 | 11:42 | מאת: חן

היי אני מאוד אוהבת לאכול פפריקה מתוקה. לפעמים עד כדי כך שאני יכולה לאכול זאת בכפית. לפעמים אני מוסיפה כפית מלאה של פפריקה מתוקה ליוגורט ומערבבת- לי זה מאוד טעים, שאלותי הן: 1- מהם היתרונות התזונתיים של הפפריקה המתוקה? 2- האם הפפריקה שמוכרים לנו בחנויות בשקיות הסגורות הם באמת פפריקה מתוקה או שזה תערובת של כמה תבלינים? 3- האם הפפריקה מתוקה בצריכה גבוהה יכולה גם להזיק לי? 4- האם זה יכול לעשות לי ריח גוף לא נעים כמו למשל שעושה החילבה? תודה

20/02/2012 | 17:14 | מאת: זוהר סער

שלום רב, הינני נטורופתית מטעם חברת סולגאר-סופהרב ועיקר ההתמחות שלי הם תוספי תזונה. אינני יכולה לתת לך מידע רב על פפריקה מתוקה, לא יותר ממה שתמצאי בד"כ במקורות אינטרנטיים אחרים. יחד עם זאת כל דבר הנלקח לגוף יש לעשות במידה, גם רכיבים המייטיבים ברמה הכללית עם בריאות הגוף לא כדאי לצרוך בעודף. אני סבורה שבמינון של תבלין לא צריכה להיות שום בעיה עם פפריקה מתוקה. מאחר ומופקת מפלפל (ללא החלק של הגרעינים) אני צופה שהפפריקה תכיל ויטמינים כמו בתא קרוטן למשל. ויטמין C לא תמצאי בפפריקה בגלל תהליכי העיבוד שהיא עוברת. הפפריקה אינה יוצרת ריח גוף כמו חילבה. מה מוכרים באמת בשקיות בחנויות אינני יכולה לדעת בוודאות. כדאי לרכוש תבלינים טריים בחנויות המיועדות לכך. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה