אומגה3,6,9

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

12/02/2012 | 09:43 | מאת: תרצה

שלום רציתי לשפר את עור-קניתי אומגה3,6,9 לקחתי יומיים אחד בלילה-יצואו לי מספר נקודות אדומות- הרכב הכדוו-1.שמן זרעי פשתון2.שמן זרעי זיפן3.שמן דגים. אומגה 9-חומצה גמא .חומצה אלפא.epa.dha.ויטמין e בכמות מאוד קטנה-מה הסיבה 2.ניסתי לקחת ויטמין e-יצואו גם נקודות אדומות אחרי יום נעלם מה הסיבה לאלריה-כרגע אני עושה הפסקה לשבוע ולראות. תודה מראש תרצה

13/02/2012 | 10:20 | מאת: זוהר סער

שלום רב, אינני יודעת מדוע יצאו לך נקודות אדומות בעקבות לקיחה של שומנים טובים. גם ויטמין E וגם דרמה 3-6-9 מכילים פאזה שומנית של ויטמינים או חומצות שומן. ייתכן ומדובר בתופעה שאינה קשורה וייתכן כי בכל זאת יש לך תגובה כלשהי לאחד ממרכיבי הכמוסה. טוב עשית שהפסקת לקחת מאחר וזהו הבסיס של כל תהליך אלימינציה טוב. עליך להתחיל לקחת שוב רק לאחר שהתופעות העוריות עברו ואו אז לראות האם הן חוזרות על עצמן. במידה וכן (ובכל מקרה) את מוזמנת לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו כדי שנוכל להמשיך ולטפל במקרה זה. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה