דרמה קליר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

09/01/2012 | 22:34 | מאת: הדר

שלום, התחלתי לקחת את דרמה קליר לפני כחודש ורציתי לדעת: ראשית- תוך כמה זמן צפוי להיות שיפור במצב העור וכמה זמן יש להמשיך ולקחת את התוסף? בנוסף- ראיתי שמומלץ לקחת ביחד את הדרמה-ביו, מדוע? האם יש עוד משהו שניתן לעשות על מנת להועיל לטיפול? תודה

10/01/2012 | 11:33 | מאת: זוהר סער

שלום רב, מידת ההשפעה של דרמה קליר על העור משתנה מאדם לאדם. ככלל הייתי אומרת שתקופת הטיפול באקנה צריכה להיות לפחות 3 חודשים עד חצי שנה. אקנה הינה מחלת עור המערבת מספר גורמים ובהם זיהומיות העור, פעילות הורמונאלית עודפת על בלוטות החלב והפרשות הסבום, רעלים בגוף ודלקתיות מקומית. רכיבי הפורמולה תוכננו לתת מענה על כל הגורמים הללו. דרמה ביו סקין הינה פרוביוטיקה לעור המומלצת להפחתת פעילות החיידק היושב על גבי העור ויוצר אקנה. חיידקים טובים מצוינים לא רק להפחתת זיהומיות העור אלא גם לאיזון מערכת העיכול אשר ממנה מגיעים רעלים ואלרגיות שונות למזון היכולות להחריף דלקתיות כללית בעור. כדי לייעל את הטיפול בדרמה קליר ובדרמה ביו סקין מומלץ להקפיד על תזונה נטולת שומנים (הפחתת ג'אנק פוד בוודאות!) והיגיינה חיצונית של הנגעים בעור חשובה אף היא. לא לגעת ולא לחטט בידיים לא נקיות הינו כלל נוסף. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה