מתכות באומגה צמחית

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

15/12/2011 | 09:42 | מאת: גלית

שלום זוהר, האם אומגה צמחית נקיה ממתכות כפי שהם טוענים? האם אין מתכות גם באדמה?

15/12/2011 | 12:16 | מאת: זוהר סער

גלית שלום רב, למיטב ידיעתי אומגה 3 צמחית אינה מכילה מתכות כבדות רעילות ורעלים אחרים משום שהאדמה המשמשת לגידול הצמח אינה מזוהמת בהם. ישנה בקרה על גידול הצמחים המהווים מקור לאומגה 3 הצמחית וכך גם שליטה באדמה המשמשת לגידולם. חשוב להדגיש שישנן מתכות שנקראות כבדות אך הן לא מזיקות לגוף ואף חיוניות לו, לדוגמה ברזל. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל סולגאר-סופהרב לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי).

מנהל פורום תוספי תזונה