נפיחות בבטן ופרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

03/12/2011 | 17:11 | מאת: יוליה

שלום מאז ומתמיד הבטן שלי מתנפחת אחרי כל ארוחה ולא משנה מה אני אוכלת, הנפיחות יורדת רק למחרת בבוקר כך שכל יום אני נראית כאישה בהריון למרות שאני רזה משקל 47 וגובה 167, בת 28, כמובן שהדבר לא נראה אסטטי בכלל, חיפשתי באינטרנט קצת מידע והבנתי שפרוביוטיקה יכולה לעזור. הייתי רוצה לקבל המלצה על פרוביוטיקה מסוימת ועל כמות המומלצת ביום. המליצו לי בבית מרקחת על BIO - 25 של SUPHERB וזה רק בהסתמך על הכתוב בחוברת מידע, אבל הייתי רוצה לקבל SECOND OPINION כמובן מאיש מקצוע.

04/12/2011 | 16:02 | מאת: זוהר סער

שלום רב, נפיחות וגזים במערכת העיכול יכולה לנבוע מחסר באנזימים, מבעיות בפירוק המזון, משילוב לא נכון של מרכיבים בתזונה, מאלרגיות למזון, מחסר בחיידקים טובים, מריבוי של קנדידה ופתוגנים אחרים במערכת העיכול ועוד ועוד.. את בהחלט יכולה להסתייע בפורמולה של ביו 25 שעשירה במיוחד בחיידקים טובים ומיועדת לבעיות שונות במערכת העיכול (בעיות על רקע מגוון). תתחילי לקחת * 1 ליום לתקופה של שבועיים כדי לראות את מידת ההשפעה. במידה ולא מסייע לחלוטין ניתן להוסיף מרכיבים נוספים אבל בשביל זה כדאי להבין יותר את הסיבות למצבך. מאחר ולא פרטת סימפטומים אחרים (צרבת, עצירות, רפלוקס וכו') אני ממליצה על אבחון מסודר אצל נטורופת שיוכל גם לכוון אותך לתזונה נכונה ולרכיבים אחרים שיכולים לסייע לך. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה