או

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

21/11/2011 | 03:23 | מאת: יוסי

אומגה חדש,AXoM3 .במה היא שונה

21/11/2011 | 16:28 | מאת: זוהר סער

יוסי שלום רב, כנראה ומדובר במוצר חדש בשוק שאין עליו עדיין מידע מקצועי רחב מלבד מה שמופיע באתר הבית של החברה (ראה פרטים למטה). החברה הוקמה השנה (2011) וישנם הסברים שהם נותנים לגבי המוצר שלהם באתר הרלוונטי. אני ממליצה כי תפנה ישירות אליהם. לשאלות וברורים ניתן לפנות באופנים הבאים: http://axom3.com/?page_id=40 חברת פיור אן נוטרישן בע"מ ת.ד 364, שפיים, 60990 טלפון. 09-9502448 פקס. 09-9589150 [email protected] דעתי המקצועית הינה כי היחס הקיים בטבע של EPA ו- DHA הוא הנכון לגוף! כלומר מה שקיים בדגים ובאומגה 3 מן החי הכי זמין והכי פוטנטי לגוף. יחס זה עומד על 18:12 לטובת ה- EPA שהם 180:120 מ"ג בהתאמה. בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

24/11/2011 | 16:10 | מאת: דוד ש

יוסי שלום. המוצר המדובר הוא מדגים וסובל מאותם הבעיות שכל המוצרים של שמן דגים. ראה כתבה שהפרסמה בחודש שעבר-ייצוגית נגד יצרני אומגה 3: "מכיל מתכות מזיקות"התביעה, בסך 2 מיליארד שקל, הוגשה נגד קופ"ח מכבי, סופר-פארם, טעם טבע-אלטמן. ישנו מוצר מצויין של חברת מרוולוס הישראלית אומגה3 צימחי עשוי בכבישה קרה-פטנט ישראלי.

15/12/2011 | 09:37 | מאת: שלומי

מנהל פורום תוספי תזונה