שמן אורגנו פראי

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

13/11/2011 | 22:44 | מאת: איב

שלום זוהר, המליצו לי לקחת שמן אורגנו פראי של סולגאר לבעיה רפואית שיש לי, אשמח לשמוע יותר אם הנך יודעת יותר, על המוצר. תודה

14/11/2011 | 10:16 | מאת: זוהר סער

איב שלום רב, כמוסות שמן אורגנו פראי של סולגאר משמשות במספר התוויות בריאותיות: חיזוק מערכת החיסון, חיזוק מערכת העיכול , איזון מצבי קנדידה נרתיקית, הפחתת גזים ונפיחויות במערכת העיכול, הפחתת ליחה במערכת הנשימה ועוד' שמן אורגנו פראי משמש לטיפול במצבים של הליקובקטר פילורי ותולעים במערכת העיכול והוא נחשב לאנטיביוטיקה טבעית. יחד עם זאת אין להוריד טיפול רפואי תרופתי שניתן על ידי רופא ללא התייעצות עימו. כן ניתן לשלב במרבית המקרים בין טיפול תרופתי רגיל לבין כמוסות שמן אורגנו בהפרדה מתאימה של זמנים ואחרי התייעצות ספציפית. את יכולה לקרוא עוד על כמוסות שמן אורגנו בלינק הבא: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=181&ArticleID=290&sng=1 לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה