אצטיל ל-קרנטין

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

27/10/2011 | 20:40 | מאת: עלמא

קראתי ש "ל-קרנטיין" לא מתאים לאלה הסובלים מתת פעילות בלוטת התריס (מה שמאיט עוד יותר את הפעילות של הבלוטה). מה לגבי אצטיל ל-קרנטין האם גם אותו אסור ליטול כאשר יש בעיות בבלוטיה. (גם אם אני מאוזנת?)

30/10/2011 | 10:09 | מאת: זוהר סער

עלמא שלום, אצטיל ל-קרניטין אינו מומלץ גם הוא בחוסר איזון של בלוטת התריס וזאת מאחר והוא מתפרק לל-קרניטין בסופו של דבר. מה מטרת ההתעניינות שלך במוצרים אלו? ייתכן ואני יכולה לכוון אותך ולהמליץ רכיבים אחרים שיועילו אשר אין להם השפעה על בלוטת התריס. בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

01/11/2011 | 00:29 | מאת: עלמא

הלכתי בחודשיים האחרונים לכמה מטפלים ברפואה המשלימה. אחת מהם שלא ידעה (כמוני) על החלפת הכדור אמנם טענה שאני לא מאוזנת אבל אני הראיתי בדיקות מצויינות שנלקחו כמובן בתקופה שקדמה להשפעת התרופה. היא העלתה סברה שהייתה לי מחלת נשיקה בלי שהרגשתי ושתופעת העייפות הנוראית וחוסר יכולת לבצע פעילות גופנית (שחייה וריקוד) הם סימנים של הווירוס. לכן המליצו לי לפני פעילות גופנית להשתמש בל-קרניטין. כבר בפעם הראשונה שלקחתי את הכדור הרגשתי הרבה יותר עמידה פחות מתנשמת , ופחות מתעייפת. זאת הסיבה. יש לציין שעדיין איני מאוזנת מבחינת ה-TSH אבל אני מטפלת בזה.

01/11/2011 | 01:08 | מאת: עלמא

עשיתי את כל הניסיונות למצוא פתרונות למצבי. (מלבד כמובן לעשות בדיקת דם לTSH . אחת המטפלות שלי הציעה לי את התוסף גם בתור כזה שעוזר להוריד במשקל וגם

מנהל פורום תוספי תזונה