אומגה 3

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

27/10/2011 | 04:10 | מאת: שאול

גם בערוץ 10.דיברו על תביעה יצוגית נגד חברות התרופה.על הימצאות מתכות באומגה 3.לקחו אומגה למעבדה.ומצאו מתכות

27/10/2011 | 16:47 | מאת: זוהר סער

שאול שלום, אכן מתנהלת תביעה ייצוגית נגד מתכות כבדות באומגה 3. לחברת סולגאר-סופהרב מגוון מוצרים של אומגה 3 העומדים בתקן מלא של ארגוני האישור הרלוונטיים. כל אצוות ייצור נבדקת על פי תקן CNR ומקבלת אישור אנליטי של ה- (Council for Responsible Nutrition) למוצרי שמן דגים. מדובר בתקן המיועד למנוע זיהומים סביבתיים כמו תרכובות PCBs, דיאוקסין ומתכות כבדות בשמן דגים. מעבר לכך בסולגאר-סופהרב מבצעים למוצרי האומגה 3 סקירות ובדיקות מעבדה שונות כדי לוודא תקינות בנושא מתכות כבדות במוצרים. אינני יודעת לגבי חברות אחרות אך אני יודעת איזה פרוטוקולים שונים של בקרת איכות מועברים המוצרים שלנו כדי להבטיח מקסימום ניקיון וטוהר, פוטנטיות, מינונים מדויקים וכן הלאה. באומגה 3 כדאי גם לדעת כי חשוב המקור ממנו נלקח השמן, בחירת חומרי הגלם חשובה ביותר. אצלנו נלקחת האומגה מאזורים שרמת הזיהום בהם נמוכה מאוד (חופי חופי צ'ילה אקוודור) כמו כן אנו עושים שימוש בדגים קטנים בלבד כגון אנשובי וסרדינים אשר הודות למשך חייהם הקצר אינם צוברים מזהמים מסוכנים. התקשורת, שוב, מביאה כאן כיסוי לא הוגן של מצב העניינים ואינה מפרידה בין חברה לחברה כמו גם לא מדווחת על סך כל התועלת הנגזרת מלקיחה של אומגה 3 איכותית ביחס לנזק המיוחס לה בגלל המתכות הכבדות. רק בשביל לסבר את האוזן לטונה מקופסאות שימורים יש תכולת כספית גבוהה יותר מאשר באומגה 3 מתוסף. בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה