ארט-3-פלקס

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

25/10/2011 | 15:56 | מאת: יחזקאל

התחלתי להשתמש בכדורי ארט-3-פלקס, עקב כאבים בידים וברגלים האם יש אנשים שיכולים לספר לי על ניסיון עם הכדורים הללו אשמח לשמוע.תודה

26/10/2011 | 15:19 | מאת: זוהר סער

שלום רב, אני נטורופתית של חברת סולגאר-סופהרב, ולמרות שמגיעות אלינו פניות של לקוחות מרוצים מהשימוש בארט 3 פלקס, אין באפשרותנו לפרסם את פרטיהם. אשמח אם משתמשים אחרים יפנו וישתפו את הפונה בניסיונם האישי עם המוצר. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה