MSM תוסף מזון

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

10/10/2011 | 22:42 | מאת: שירז

אני נוטלת אותו לכאבי גב. קשה לי לשפוט אם הוא עוזר או לא. יש לי חשש מהשפעה של התוסף על חומציות בקיבה.(אני מאד סובלת מהחומציות ומקפידה על תזונה בסיסית ומאכלים שאני יודעת שלא מרגיזים את הקיבה) עד עתה לא הרגשתי שינוי לרעה בגלל התוסף אבל ידוע לי משהו שזה בעצם גופרית שהתוצר הסופי שלה הוא חומצה. אבקש הסבר ועצה. תודה מראש.

11/10/2011 | 17:22 | מאת: זוהר סער

שירז שלום, MSM הינה נגזרת של גופרית אורגנית ואינני מכירה התוויה כזו שהתוצר פירוק הינו חומצי, להפך - ישנן עדויות על הקלה בבעיות של צרבת אחרי נטילה של גופרית אורגנית. מעבר לכך, מבחן המציאות הוא זה שקובע ומאחר ותחושותיך/תגובתך הפיזית אינה מגלה בעיה בהעלאה של חומציות, אני סבורה שעליך להמשיך ולקחת. לי לא מוכרות תופעות לוואי אחרות של המוצר. אינני יודעת באיזה מינון את נוטלת MSM, מה גילך והאם את נוטלת תרופות כאלו או אחרות. לכן, על מנת להתאים מינון ולייצר אפקטיביות טיפולית, את מוזמנת לפנות אלינו לקו ההדרכה ולתת תשאול רפואי יותר אישי. בהצלחה לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה